Inverroche

Inverroche

3863.jpgClassic

De Inverroche Gin Classic heeft een traditioneel smaakprofiel en is dubbel gedestilleerd. Het is een elegante, frisse en complexe gin gemaakt op basis van een smaakvolle mix van Afrikaanse en traditionele kruiden. Verfrissend en droog op de het palet met jeneverbes en citrus topnoten, gevolgd door kruidigheid. De subtiele geparfumeerde ondertoon van fynbos produceert een aanhoudend organisch gevoel en een zachte florale afwerking. Serveer de gin op ijs met tonic en zeste van pompelmoes, in een droge martini met zeste van limoen of voeg een plakje komkommer of een verse aardbei en een takje munt toe.

 

inverroche-distillery-verdant-gin-south-africa-10644503

 

Verdant

De Inverroche Gin Verdan is een fijne, florale gin waar Afrikaanse en traditionele kruiden worden gecombineerd tot een verfrissende, aromatische gin. Satijn zacht en geurig op het palet met hints van kruiden, subtiele jeneverbes en citrus met amandel en anijs topnoten. Een korte infusie van de nazomer bloesems voegt een verleidelijke aroma toe en zorgt voor een delicate groene tint aan de spirit. Best genoten met tonic op ijs en een zeste citroen. Heerlijk met een verse lychee of een rijpe vijg.

 

inverroche-distillery-amber-gin-south-africa-10644501.jpg


Amber

De Inverroche Gin Amber is een aparte, suggestieve gin gemaakt van een harmonieuze mix van Afrikaanse en traditionele kruiden. Verfijnd in de mond met een aanhoudende droge en kruidige afdronk. Aardse basisnoten worden bedekt door verse citrus, subtiele jeneverbes en geurige fynbos topnoten. Na destillatie wordt de gin milder gemaakt met tannine rijke kruiden van de kust, die de gin transformeren in een subtiel oranje getinte, volle gin. Geniet puur met ijsblokjes of met tonic en zeste van sinaasappel. Heerlijk met een paar gekneusde frambozen en een mandarijn schil.

 

e13e3aabad7be286253186d9a19d8541